Bandung : Pakej Lawatan

JENIS-JENIS PAKEJ LAWATAN KE BANDUNG...

Sila pilih mengikut kesesuaian anda...

  1. Pakej ALL-IN: Termasuk penempahan tiket penerbangan, kesemua kos bersangkutan (pergi-balik), penempahan hotel penginapan dan sebagainya, menguruskan pengangkutan sepanjang percutian anda, menguruskan makan-minum anda sepanjang percutian, kos-kos tiket lawatan , upah-upah tour guide dan pemandu, tip-tip dan sebagainya. Anda cuma perlu bawa duit poket sahaja untuk kegunaan sendiri.               
  2. Pakej Ground: Termasuk semua di atas (kecuali urusan penempahan tiket sahaja anda uruskan sendiri). Lihat harga tiket Air Asia.
  3. Selective packages/pilihan pakej: Anda boleh menentukan sendiri jenis perkhidmatan yang anda mahu..kami uruskan mengikut kemahuan anda .
  4. Pakej Honeymoon: Khusus untuk pasangan yang baru mendirikan rumahtangga. Untuk pakej ini ianya agak istimewa kerana ianya diaturkan bersesuaian dengan konsep berbulan madu. Misalnya anda akan ditempatkan di hotel yang mempunyai pemandangan yang menarik seperti pemandangan tepian pantai dan sebagainya, makan malam yang istimewa dan mungkin juga seperti perkhidmatan spa dan sebagainya.
  5. Pakej VIP Golf: khusus untuk peminat golf yang ingin mencuba destinasi baru.
  6. Special family pakej: khusus untuk pakej sekeluarga (all-in atau ground pakej)

Sila pilih pakej mengikut kesesuaian anda dan maklumkan kepada kami supaya kami dapat menguruskannya untuk anda.

selamat bercuti

DAPATKAN QUOTAION DI SINI

<Balik ke muka sebelumnya>

Tag: 

81 Comments

pakej bandung 4H/3M

saya ingin bertanya harga untuk pakej ground ke bandung 4H/3M untuk 8 orang...??

Harga pakej ground@ 4H/3M

Salam cik/puan Mashitah,

Nanti saya akan emailkan kepada cik/puan Mashitah secepat mungkin.

Terima kasih kerana menghubungi kami.

nanti saya emailkan. Boleh

nanti saya emailkan. Boleh bagi tarikh pergi dan kembali?

qtn Bandung-4h/3m

salam,

sila semak email - saya akan emailkan secepat mungkin

 

t.k

SALAM

TUAN BOLEH BAGI QTN PAKEJ ALL IN BANDUNG 4H-3M UNTUK 2 ORG DEWASA.
EMAIL KE KHAIRUMAN_SAHLAN@YAHOO.COM.MY

qtn Bandung-4h/3m

salam,

sila semak emai anda - saya akan emailkan secepat mungkin

t.k

pakej all-in ke bandung 4h 3mlm

sy nk tnye bln 4 ni sy ingin brcadang ke bandung utk honyemood tp ramai yg ingin ikut kami....sy ingin thu brape harga tiket ke bandung utk pergi dn blk.yg akn ikut kami lebih kurang 10 org.blh ke encik call sy utk keterangan...ni no sy 0196841276.

qtn ke Bandung

salam,

saya telah menerima masej tuan dan saya akan call tuan secepat mungkin.

 

t,kasih.

qtn 4h/3m

salam,

nanti saya emailkan secepat mungkin

honeymoon

salam,

 

nanti saya emailkan

Package All in ke Bandung, Indonesia

Asalam, boleh beri saya sebut harga utk package all in ke bandung (2org dewasa) untuk bulan mac 2012. 0127949542
terima kasih

bandung bulan mac 2012

salam,

nanti saya akan emailkan info lengkap dalam masa terdekat, t.kasih

Asalam, boleh beri saya sebut

Asalam, boleh beri saya sebut harga utk package all in ke bandung (2org dewasa) 4H 3M (if can pada 10-13)JUN 2012. ASAP.

email me : izzelys@yahoo.com

assalamualaikum, sy nk tn

assalamualaikum, sy nk tn pkaje ke trans studio bandung.. pakej utk 3dewasa 2 kanak2 1 bayi
please email to nurul_nhalyahoo.com

qtn

salam,

sila tengok email...saya akan email secepat mungkin

pakej all-in jakarta bandung

salam..kami lima orang dewasa ingin ke jakarta bandung 4 hari 3 mlm mulai 7 april hingga 10 april 2012....mohon dapatkan sebutharga all-in package (hotel 3-star)..tq
mohd shariffudin adnan, K.L. hp; 017 3802343

qtn@jakarta+bandung 4h3m

salam en Din,

saya akan emailkan qtn secepat mungkin...t.kasih

Trip Bandung 4H 3M

salam,

kami sekeluarga, 6 org dewasa ingin ke bandung mulai 23 sept hingga 26 sept 2012... diharap agar menyatakan sebutharga ground package... tq

afzan (email:afzankz@gmail.com)

bandung trip

salam,

saya akan emailkan secepat mungkin,

 

t.k

Trip ke Medan 5H4MLM

Salam, sy diha..sy dan kwn2 sy seramai 25 orang (termasuk 3 org pegawai pengiring) ingin membuat lawatan ke Medan selama 5hari 4malam..pd 18-22 Julai 2012..boleh sy tahu sebut harga dan tentatifnya...tq=) emel kpd nurdhiha_rosli@yahoo.com

lawatan ke medan

salam,

nanti saya emailkan,

tk

Bandung 4H 3M

Assalam, tlg bagi sebut harga ke bandung 4H 3M pada bulan Oktober 2012. Saya seramai 6 dewasa 2 kanak-kanak.

email: ifa_161@yahoo.com.my

qtn ke bandung@4h3m

salam,

saya akan emailkan secepat mungkin

tk

salam, saya dah reply - sila

salam, saya dah reply - sila semak email. jika tiada dlm inbox - sila semak dlm spam

jakarta+bandung trip

Salam,
Bercadang tuk ke bandung bagi bulan 9@10 2012..boleh bagi quotation for 2 dewasa n sorang kanak2(1 thun)..pakej all in..tq

areliya_psp@yahoo.com..

qtn bandung

salam,

nanti saya akan emailkan secepat mungkin,

t.kasih

salam,   saya dah email.

salam,

 

saya dah email. tiket air asia pada masa itu (1-4 oktober 2012) adalah murah...sila lihat email

bandung 8d7n

Tlg bagi quotation paling murah rate per person 250 seorang + bfst+supir tuk 6 org..tlg bg emel norashykin86@gmail.com.my ya

RM260/px...

salam,

maaf, saya tidak boleh bagi harga tersebut kerana terlalu murah (saya rugi)

sebutharga

salam.boleh bagi sebutharga untuk 4 hari 3 malam beserta hotel untuk 28/3/2012-31/3/2012 untuk 2orang.tq k.URGENT..

email : serinilam2003@yahoo.com

sebutharga

salam.boleh bagi sebutharga pakej ground untuk 4 hari 3 malam beserta hotel untuk 28/3/2012-31/3/2012 untuk 2orang.tq k.URGENT..

email : serinilam2003@yahoo.com

Bandung 5hari 4 mlm

Salam,
Saya bercadang untuk ke bandung pada 16 - 20 Sept 2012..boleh tuan bagi quotation yang paling murah for 4 dewasa & 2 kanak2..pakej ground @ family..Sila emailkan pada saya :

riduwan63@gmail.com

tq

quotation

salam,

boleh tlg emailkan quotation ke bandung pakej all in & ground untuk 10 org, 31/8-3/9/2012

sila email ke limasjaya.sb@gmail.com

thank you.

bandung @ 4h3m

salam,

saya dah emailkan quotation . tk

bandung trip

Salam,
Bercadang tuk ke bandung bagi bulan 12 2012..boleh bagi quotation for 5 dewasa ..pakej all in..tq

halimaman81@yahoo.com..

Bandung Family Day

Salam Sejahtera,

Pejabat saya bercadang untuk ke bandung bagi family day pada bulan Sept atau oktober 2012..

Selain itu juga saya ingin harga @ quatation yang murah untuk pakej ground @ family (7 dewasa & 3 kanak-kanak)

Boleh tak tuan bagi quotation yang paling murah for pakej ground @ family..

Sila emailkan pada saya : eni_1503@yahoo.com

TQ.

Bandung Family Day ( Office)

Salam Sejahtera,

Pejabat saya bercadang untuk ke bandung bagi family day pada bulan Sept atau oktober 2012..

Boleh tak tuan bagi quotation yang paling murah for pakej All-In @ family..

Sila emailkan pada saya : eni_1503@yahoo.com

TQ.

family day

salam,

saya dah email...sila semak email. tk

PAKEJ FAMILY KE BANDUNG 4 HARI 3 MALAM

Salam,

Blh tolong emailkan sebut harga bagi 11 dewasa dan 5 kanak-kanak ( 8 - 2 tahun )ke Bandung 4 Hari 3 Malam.

Pakej termasuk :
Flight, hotel, transport dan tour guide...
makan sendiri, dan tiket ke mana-mana sendiri juga...

Hotel tu kalo boleh nak apartment...

Hihihi...tq...

salam, sila bagi email ,

salam,

sila bagi email , nanti sdaya bagi special price untuk anda !

Sorry saya yang mintak

Sorry saya yang mintak emailkan sebut harga ke Bandung 4 hari 3 Malam seramai 11 orang dan 5 kanak-kanak..

email add : ira_vanna0604@yahoo.com

Pages

search internet

Custom Search