Bandung : Pakej Lawatan

JENIS-JENIS PAKEJ LAWATAN KE BANDUNG...

Sila pilih mengikut kesesuaian anda...

  1. Pakej ALL-IN: Termasuk penempahan tiket penerbangan, kesemua kos bersangkutan (pergi-balik), penempahan hotel penginapan dan sebagainya, menguruskan pengangkutan sepanjang percutian anda, menguruskan makan-minum anda sepanjang percutian, kos-kos tiket lawatan , upah-upah tour guide dan pemandu, tip-tip dan sebagainya. Anda cuma perlu bawa duit poket sahaja untuk kegunaan sendiri.               
  2. Pakej Ground: Termasuk semua di atas (kecuali urusan penempahan tiket sahaja anda uruskan sendiri). Lihat harga tiket Air Asia.
  3. Selective packages/pilihan pakej: Anda boleh menentukan sendiri jenis perkhidmatan yang anda mahu..kami uruskan mengikut kemahuan anda .
  4. Pakej Honeymoon: Khusus untuk pasangan yang baru mendirikan rumahtangga. Untuk pakej ini ianya agak istimewa kerana ianya diaturkan bersesuaian dengan konsep berbulan madu. Misalnya anda akan ditempatkan di hotel yang mempunyai pemandangan yang menarik seperti pemandangan tepian pantai dan sebagainya, makan malam yang istimewa dan mungkin juga seperti perkhidmatan spa dan sebagainya.
  5. Pakej VIP Golf: khusus untuk peminat golf yang ingin mencuba destinasi baru.
  6. Special family pakej: khusus untuk pakej sekeluarga (all-in atau ground pakej)

Sila pilih pakej mengikut kesesuaian anda dan maklumkan kepada kami supaya kami dapat menguruskannya untuk anda.

selamat bercuti

DAPATKAN QUOTAION DI SINI

<Balik ke muka sebelumnya>

family pakej ke bandung

Assalamualaikum...
saya dan family nak bercuti di Bandung..
Kami bercadang nak bercuti dalam 16hb mei-19hb mei 2013

Boleh tolong emailkan sebut harga bagi 9 dewasa dan 5 kanak-kanak ( 7 bulan - 10 tahun )ke Bandung 4 Hari 3 Malam.

Pakej termasuk :
Flight, hotel, transport dan tour guide...
sekali dengan tentatif aktiviti

sila emelkan kepada saya nabilahusna24@gmail.com
terima kasih..

pakej lawatan ke bandung selama 4 hari/3 malam

Salam,

saya sudah emailkan quotation ke alamat email di atas - sila dapatkannya. t.kasih

pakej bandung 4hari/3malam

saya cadang nak buat rombongan family days minima 8 orang maximum 15orang kanak-kanak tidak pasti lagi. tolong bagi sebut harga.
bertolak 28.06.2013,balik 01.07.2013

pakej all-in kalau boleh harga bawah rm 900. maksud saya kalau boleh dalam rm 800 or rm 700. email: mjasmin@malaysiaairports.com.my

atau sms:016-3962336

program termasuk pergi ke:
tempat pusat membeli-belah
trans studio
taman safari

lawatan ke bandung

salam - saya dah reply..sila tengok email. tq

pakej all in bandung

salam
Kami ada 6 dewasa 2 kanak2 ingin ke bandung 3 hari2 malam semasa cuti thun baru cina 2013..
Boley email harga dan tentatif perjalanan...terima kasih

Email

dh sent

dh sent

Email

pakej supir

sy akn ke bandung 2-5dec2012 (4orang). boleh email kn pd sy sebut hrga khidmat supir shj (hotel telah ditempah) dan cadangan aktiviti utk 4h3m tersebut.
2/12/2012-flight tiba mlm(rehat di hotel shj)
3/12/2012-perlu cadangan aktiviti
4/12/2012-perlu cadangan aktiviti
5/12/2012-flight tengahari
Email: nurhazwani_n@yahoo.com

salam, saya dah

salam, saya dah emailkan...sila sila email. tk

salam

blh tlg emailkan pakej lawatan ke bandung 5h/4m.... cadangan tarikh pada 23/3/2013.. anggaran peserta seramai 30 orang. tq

salam, sila bagi alamat email

salam, sila bagi alamat email - nanti saya emailkan. tk

bandung pakej all in 3 april 2013 - 7 april 2013

Hi PM kat saya: mohdhaziqjais@yahoo.com

bandung pakej untuk 2 orang (pakej all in honeymoon),
or,
bandung pakej untuk 2 orang (pakej biasa-all in),

or pakej jakarta bandung ye

or pakej jakarta bandung ye

salam, saya dah reply...tk

salam, saya dah reply...tk

Ground Package to Bandung

tolong bg qutation utk 6 org dewasa ke bandung pada 16/11/12 hingga 20/11/12.

flight pergi pada 16/11/2012 kl - bandung pkl 2250
flight balik pada 20/11/2012 bandung - kl pkl 1215.

so, kalau boleh saya nk pakej start dr 17/11 sampai balik.

sekian
email saya
adinsa82@hotmail.com

pakej bandung-5h/4m

salam,

nanti saya emailkan secepat mungkin.

t.kasih

7d 6 n

pakej ground
16.09.2012-22.09.2012
3 orang dewasa
rashid_rembau@yahoo.com
ASAP
tq.

7h/6m

salam en Rashid,

nanti saya emailkan secepat mungkin..tk

Salam ?

saya nak menanyakan quotation pakej ground ke bandung seramai 40 pax selama 3 hari 2 malam ?

minta quotation

salam, sila isi borang ini untuk detail : QOUTATION

pakej ke bandung dalam 4 orang 5 hari 4 malam

Salam. Tolong email Saya quot untuk bandung 4 org mcm tu.
Ainothman10@gmail.com

salam,   saya sudah

salam,

 

saya sudah email...tq

honeymoon package bandung.....

mahukan quatation all in ke bandung 5 ari 4 mlm (honeymoon package)
sila emel pd saya reen_0209@yahoo.com

pakej ke bandung

boleh bg qtion all in to bandung 5 ari 4 mlm...(honeymoon package)

e-mel==(reen_0209@yahoo.com)

honeymoon pakej

salam,

tarikh nak pergi tu bila ya?...kalau musin biasa dgn cuti harga lain..

 

tq

pakej 5hari4mlm dari penang ke bndung

sy nk tnya brapa pakej ke sana hujung taun nih tuk 7 org hingga 10 org?
Emel saya : amalina_233@yahoo.com

salam, saya dah email..sila

salam, saya dah email..sila semak. tk

pakej bandung 4 hari 3 malam.

saya akan ke bandung pada 16/9.2012 hingga 19/9/2012
saya ada 6 dewasa 3 kanak2.
tolong email kan pakej 4 hari 3 malam.
flight saya pada 16/09/2012 kl - bandung 0345 -0430
flight saya pada 16/09/2012 bandung - kl 1255 -1430
sekian
email saya
gulz3108@yahoo.com @ gulz3108@gmail.com

salam,   sila semak email

salam,

 

sila semak email - saya dah emailkan quotation..tk

Sorry saya yang mintak

Sorry saya yang mintak emailkan sebut harga ke Bandung 4 hari 3 Malam seramai 11 orang dan 5 kanak-kanak..

email add : ira_vanna0604@yahoo.com

salam, saya dah sent

salam, saya dah sent email..sila semak email saudari. tk

PAKEJ FAMILY KE BANDUNG 4 HARI 3 MALAM

Salam,

Blh tolong emailkan sebut harga bagi 11 dewasa dan 5 kanak-kanak ( 8 - 2 tahun )ke Bandung 4 Hari 3 Malam.

Pakej termasuk :
Flight, hotel, transport dan tour guide...
makan sendiri, dan tiket ke mana-mana sendiri juga...

Hotel tu kalo boleh nak apartment...

Hihihi...tq...

salam, sila bagi email ,

salam,

sila bagi email , nanti sdaya bagi special price untuk anda !

Bandung Family Day ( Office)

Salam Sejahtera,

Pejabat saya bercadang untuk ke bandung bagi family day pada bulan Sept atau oktober 2012..

Boleh tak tuan bagi quotation yang paling murah for pakej All-In @ family..

Sila emailkan pada saya : eni_1503@yahoo.com

TQ.

family day

salam,

saya dah email...sila semak email. tk

Bandung Family Day

Salam Sejahtera,

Pejabat saya bercadang untuk ke bandung bagi family day pada bulan Sept atau oktober 2012..

Selain itu juga saya ingin harga @ quatation yang murah untuk pakej ground @ family (7 dewasa & 3 kanak-kanak)

Boleh tak tuan bagi quotation yang paling murah for pakej ground @ family..

Sila emailkan pada saya : eni_1503@yahoo.com

TQ.

bandung trip

Salam,
Bercadang tuk ke bandung bagi bulan 12 2012..boleh bagi quotation for 5 dewasa ..pakej all in..tq

halimaman81@yahoo.com..

salam, saya dah emai..sila

salam,

saya dah emai..sila semak email

quotation

salam,

boleh tlg emailkan quotation ke bandung pakej all in & ground untuk 10 org, 31/8-3/9/2012

sila email ke limasjaya.sb@gmail.com

thank you.

bandung @ 4h3m

salam,

saya dah emailkan quotation . tk

Bandung 5hari 4 mlm

Salam,
Saya bercadang untuk ke bandung pada 16 - 20 Sept 2012..boleh tuan bagi quotation yang paling murah for 4 dewasa & 2 kanak2..pakej ground @ family..Sila emailkan pada saya :

riduwan63@gmail.com

tq

salam, sya dh email

salam, sya dh email

sebutharga

salam.boleh bagi sebutharga pakej ground untuk 4 hari 3 malam beserta hotel untuk 28/3/2012-31/3/2012 untuk 2orang.tq k.URGENT..

email : serinilam2003@yahoo.com

sebutharga

salam.boleh bagi sebutharga untuk 4 hari 3 malam beserta hotel untuk 28/3/2012-31/3/2012 untuk 2orang.tq k.URGENT..

email : serinilam2003@yahoo.com

bandung 8d7n

Tlg bagi quotation paling murah rate per person 250 seorang + bfst+supir tuk 6 org..tlg bg emel norashykin86@gmail.com.my ya

RM260/px...

salam,

maaf, saya tidak boleh bagi harga tersebut kerana terlalu murah (saya rugi)

jakarta+bandung trip

Salam,
Bercadang tuk ke bandung bagi bulan 9@10 2012..boleh bagi quotation for 2 dewasa n sorang kanak2(1 thun)..pakej all in..tq

areliya_psp@yahoo.com..

salam,   saya dah email.

salam,

 

saya dah email. tiket air asia pada masa itu (1-4 oktober 2012) adalah murah...sila lihat email

qtn bandung

salam,

nanti saya akan emailkan secepat mungkin,

t.kasih