Bandung : Pakej Lawatan

JENIS-JENIS PAKEJ LAWATAN KE BANDUNG...

Sila pilih mengikut kesesuaian anda...

  1. Pakej ALL-IN: Termasuk penempahan tiket penerbangan, kesemua kos bersangkutan (pergi-balik), penempahan hotel penginapan dan sebagainya, menguruskan pengangkutan sepanjang percutian anda, menguruskan makan-minum anda sepanjang percutian, kos-kos tiket lawatan , upah-upah tour guide dan pemandu, tip-tip dan sebagainya. Anda cuma perlu bawa duit poket sahaja untuk kegunaan sendiri.               
  2. Pakej Ground: Termasuk semua di atas (kecuali urusan penempahan tiket sahaja anda uruskan sendiri). Lihat harga tiket Air Asia.
  3. Selective packages/pilihan pakej: Anda boleh menentukan sendiri jenis perkhidmatan yang anda mahu..kami uruskan mengikut kemahuan anda .
  4. Pakej Honeymoon: Khusus untuk pasangan yang baru mendirikan rumahtangga. Untuk pakej ini ianya agak istimewa kerana ianya diaturkan bersesuaian dengan konsep berbulan madu. Misalnya anda akan ditempatkan di hotel yang mempunyai pemandangan yang menarik seperti pemandangan tepian pantai dan sebagainya, makan malam yang istimewa dan mungkin juga seperti perkhidmatan spa dan sebagainya.
  5. Pakej VIP Golf: khusus untuk peminat golf yang ingin mencuba destinasi baru.
  6. Special family pakej: khusus untuk pakej sekeluarga (all-in atau ground pakej)

Sila pilih pakej mengikut kesesuaian anda dan maklumkan kepada kami supaya kami dapat menguruskannya untuk anda.

selamat bercuti

DAPATKAN QUOTAION DI SINI

<Balik ke muka sebelumnya>

Comments

saya ingin bertanya harga untuk pakej ground ke bandung 4H/3M untuk 8 orang...??

Salam cik/puan Mashitah,

Nanti saya akan emailkan kepada cik/puan Mashitah secepat mungkin.

Terima kasih kerana menghubungi kami.

BOLEH EMAIL KEPADA SAYA HARGA GROUND KE MEDAN 4H 3M...3 DEWASA...2 KANAKK2...TERIMA KASIH...........zurina30@yahoo.com

nanti saya emailkan. Boleh bagi tarikh pergi dan kembali?

Tlg email quotation.

Tarikh cadangan 25-28/5/2012
Jumlah 15 orang.

Email: mfab-law@yahoo.com

salam,

sila semak email - saya akan emailkan secepat mungkin

 

t.k

TUAN BOLEH BAGI QTN PAKEJ ALL IN BANDUNG 4H-3M UNTUK 2 ORG DEWASA.
EMAIL KE KHAIRUMAN_SAHLAN@YAHOO.COM.MY

salam,

sila semak emai anda - saya akan emailkan secepat mungkin

t.k

sy nk tnye bln 4 ni sy ingin brcadang ke bandung utk honyemood tp ramai yg ingin ikut kami....sy ingin thu brape harga tiket ke bandung utk pergi dn blk.yg akn ikut kami lebih kurang 10 org.blh ke encik call sy utk keterangan...ni no sy 0196841276.

salam,

saya telah menerima masej tuan dan saya akan call tuan secepat mungkin.

 

t,kasih.

TUAN BOLEH BAGI QTN PAKEJ ALL IN BANDUNG 4H-3M UNTUK 4 ORG DEWASA.
EMAIL KE sh_eirin86@yahoo.com

salam,

nanti saya emailkan secepat mungkin

boleh bg rate utk pakej honeymoon dan Pakej all in x. boleh hantar ke email sy joker_gals@yahoo.com

salam,

 

nanti saya emailkan

Asalam, boleh beri saya sebut harga utk package all in ke bandung (2org dewasa) untuk bulan mac 2012. 0127949542
terima kasih

salam,

nanti saya akan emailkan info lengkap dalam masa terdekat, t.kasih

Blh saya dapatkan pakej all-in utk 5 pax. Tlg email ke: lindaamira@yahoo.com

TK.

allinda

salam Alinda,

Nanti saya emailkan qtn...tk

Asalam, boleh beri saya sebut harga utk package all in ke bandung (2org dewasa) 4H 3M (if can pada 10-13)JUN 2012. ASAP.

email me : izzelys@yahoo.com

salam,

nanti saya emailkan...

 

t.kasih

assalamualaikum, sy nk tn pkaje ke trans studio bandung.. pakej utk 3dewasa 2 kanak2 1 bayi
please email to nurul_nhalyahoo.com

salam,

sila tengok email...saya akan email secepat mungkin

salam..kami lima orang dewasa ingin ke jakarta bandung 4 hari 3 mlm mulai 7 april hingga 10 april 2012....mohon dapatkan sebutharga all-in package (hotel 3-star)..tq
mohd shariffudin adnan, K.L. hp; 017 3802343

salam en Din,

saya akan emailkan qtn secepat mungkin...t.kasih

salam,

kami sekeluarga, 6 org dewasa ingin ke bandung mulai 23 sept hingga 26 sept 2012... diharap agar menyatakan sebutharga ground package... tq

afzan (email:afzankz@gmail.com)

salam,

saya akan emailkan secepat mungkin,

 

t.k

Salam, sy diha..sy dan kwn2 sy seramai 25 orang (termasuk 3 org pegawai pengiring) ingin membuat lawatan ke Medan selama 5hari 4malam..pd 18-22 Julai 2012..boleh sy tahu sebut harga dan tentatifnya...tq=) emel kpd nurdhiha_rosli@yahoo.com

salam,

nanti saya emailkan,

tk

Assalam, tlg bagi sebut harga ke bandung 4H 3M pada bulan Oktober 2012. Saya seramai 6 dewasa 2 kanak-kanak.

email: ifa_161@yahoo.com.my

salam,

saya akan emailkan secepat mungkin

tk

salam, saya dah reply - sila semak email. jika tiada dlm inbox - sila semak dlm spam

Salam,
Bercadang tuk ke bandung bagi bulan 9@10 2012..boleh bagi quotation for 2 dewasa n sorang kanak2(1 thun)..pakej all in..tq

areliya_psp@yahoo.com..

salam,

nanti saya akan emailkan secepat mungkin,

t.kasih

salam,

 

saya dah email. tiket air asia pada masa itu (1-4 oktober 2012) adalah murah...sila lihat email

Tlg bagi quotation paling murah rate per person 250 seorang + bfst+supir tuk 6 org..tlg bg emel norashykin86@gmail.com.my ya

salam,

maaf, saya tidak boleh bagi harga tersebut kerana terlalu murah (saya rugi)

salam.boleh bagi sebutharga untuk 4 hari 3 malam beserta hotel untuk 28/3/2012-31/3/2012 untuk 2orang.tq k.URGENT..

email : serinilam2003@yahoo.com

salam.boleh bagi sebutharga pakej ground untuk 4 hari 3 malam beserta hotel untuk 28/3/2012-31/3/2012 untuk 2orang.tq k.URGENT..

email : serinilam2003@yahoo.com

Salam,
Saya bercadang untuk ke bandung pada 16 - 20 Sept 2012..boleh tuan bagi quotation yang paling murah for 4 dewasa & 2 kanak2..pakej ground @ family..Sila emailkan pada saya :

riduwan63@gmail.com

tq

salam, sya dh email

salam,

boleh tlg emailkan quotation ke bandung pakej all in & ground untuk 10 org, 31/8-3/9/2012

sila email ke limasjaya.sb@gmail.com

thank you.

salam,

saya dah emailkan quotation . tk

Salam,
Bercadang tuk ke bandung bagi bulan 12 2012..boleh bagi quotation for 5 dewasa ..pakej all in..tq

halimaman81@yahoo.com..

salam,

saya dah emai..sila semak email

Salam Sejahtera,

Pejabat saya bercadang untuk ke bandung bagi family day pada bulan Sept atau oktober 2012..

Selain itu juga saya ingin harga @ quatation yang murah untuk pakej ground @ family (7 dewasa & 3 kanak-kanak)

Boleh tak tuan bagi quotation yang paling murah for pakej ground @ family..

Sila emailkan pada saya : eni_1503@yahoo.com

TQ.

Salam Sejahtera,

Pejabat saya bercadang untuk ke bandung bagi family day pada bulan Sept atau oktober 2012..

Boleh tak tuan bagi quotation yang paling murah for pakej All-In @ family..

Sila emailkan pada saya : eni_1503@yahoo.com

TQ.

salam,

saya dah email...sila semak email. tk

Salam,

Blh tolong emailkan sebut harga bagi 11 dewasa dan 5 kanak-kanak ( 8 - 2 tahun )ke Bandung 4 Hari 3 Malam.

Pakej termasuk :
Flight, hotel, transport dan tour guide...
makan sendiri, dan tiket ke mana-mana sendiri juga...

Hotel tu kalo boleh nak apartment...

Hihihi...tq...

salam,

sila bagi email , nanti sdaya bagi special price untuk anda !

Sorry saya yang mintak emailkan sebut harga ke Bandung 4 hari 3 Malam seramai 11 orang dan 5 kanak-kanak..

email add : ira_vanna0604@yahoo.com

Pages

search internet

Custom Search