Promosi Pakej Lawatan Ke Bandung:4H/3M

  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'nodereference_autocomplete_access' not found or invalid function name in /home/agenncom/public_html/includes/menu.inc on line 454.
  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ctools_access_menu' not found or invalid function name in /home/agenncom/public_html/includes/menu.inc on line 454.
  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'nodereference_autocomplete_access' not found or invalid function name in /home/agenncom/public_html/includes/menu.inc on line 454.
  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ctools_access_menu' not found or invalid function name in /home/agenncom/public_html/includes/menu.inc on line 454.
  • warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ctools_menu_help' not found or invalid function name in /home/agenncom/public_html/includes/theme.inc on line 669.
Joint Group Promotion :
Dapat menjimatkan kos sekiranya kumpulan anda kurang dari 3 orang.
Click Di Sini untuk keterangan lanjut
 
Nikmatilah kedamaian dan ketenangan di kota Bandung dan pengalaman membeli belah yang pasti akan  meningalkan seribu satu  kenangan untuk anda....

Bandung shopping

Pengenalan ringkas Bandung
Bandung merupakan bandar yang ke dua terbesar selepas Jakarta. Ianya berkeluasan sekitar 3,600 kilometer persegi dan terdiri daripada 26 buah kota dengan penduduk kira-kira 42 juta orang. Wilayah ini mempunyai pelbagai tarikan pelancongan seperti 287 objek pelancongan alam sekitar,104 pelancongan budaya dan 168 pelancongan dengan minat khusus. Sebanyak 13 kota rayanya pula memiliki corak batik khas daerah masing-masing. 
 
Kota Bandung yang sinonim dengan jolokan 'Paris Van Java' itu tebal dengan elemen kebudayaan yang mana penduduknya kebanyakan berketurunan Melayu Sunda. Elemen kebudayaan itu bersatu dengan kekayaan alam semula jadinya yang menjadikan ianya begitu menarik untuk diterokai.Hamparan sawah padinya yang luas dan kehijauan ladang teh di kaki gunung, serta udaranya yang nyaman dapat menimbulkan rasa yang sangat mendamaikan.  Gabungan kesemua itu umpama sebuah lukisan yang sungguh luar biasa indahnya. 
 
Dengan ketinggiannya 768 meter dari aras laut, ianya memberikan suasana udara yang nyaman. Ianya dikelilingi pula oleh beberapa buah gunung berapi yang masih aktif seperti gunung berapi Tengkubung Perahu, Papandayan, Guntur, Ciremai dan banyak lagi.

Selain daripada bentuk muka buminya yang mengasyikan itu, kota Bandung juga sangat terkenal dengan pusat membeli belahnya. Anda boleh mendapatkan pelbagai barangan berjenama antarabangsa dengan harga yang sangat berpatutan. Antara tempat membeli belah yang mashyur ialah Rumah Mode, Mode Plus, Donatello, The Summit Butique Outlet dan banyak lagi.

Pasar Baru pula terkenal dengan produk kain ela, baju kebaya, telekung dan pelbagai macam lagi dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia. Bagi peminat barangan kulit pula, anda boleh mendapatkannya di Jalan Cibadayut yang ditawarkan dengan harga yang cukup  murah.  Pendek kata, kota Bandung memang sesuai jika dinamakan sebagai 'syurga membeli belah'

Justru itu tidak hairanlah begitu ramai rakyat Malaysia  datang kesana untuk berbelanja di samping menenangkan fikiran setelah penat bekerja. Jangan lepaskan peluang untuk menerokai segala keindahan dan pengalaman membeli belah di kota Bandung. Kini dengan kos kurang RM1,000 anda boleh mendapatkan percutian yang menarik seperti di atas.

Kami menawarkan pakej 4 hari 3 malam dengan kos yang berpatutan. Kos itu termasuk kos tiket pesawat, kos penginapan dan kos makan minum (all-in). Sepanjang 4 hari, 3 malam itu, kami akan membawa anda untuk menerokai kota Bandung dan sudah tentunya pengalaman membeli belah yang mengasyikan....

 
JADUAL LAWATAN/ITINERARY
 

HARI PERTAMA

  • Anda akan disambut oleh wakil kami di Hussein Sastranegara Airport Bandung iaitu saudara Iwan & staff.
  • Menjamu selera  dahulu di restoran padang - Simpang Raya dan terus check in di hotel
  • Shopping di rangkaian Factory Aoulet di Jalan Dago seperti Grande, Episode, Edward Forrer, Natural dan banyak lagi sehingga jam 8 malam (bergantung pada masa)
  • Makan malam di restoran Sunda - Dapur Sangkuriang dan sebagainya

HARI KEDUA

  • In room breakfast sekitar jam 7.00 pagi - 8.00 pagi
  • Bersedia pula untuk menerokai kawah gunung berapi Tengkubung Perahu di daerah Lembang sambil melihat pemandangan indah suasana kehijauan ladang-ladang teh dan ladang strawberi
  • Di perjalanan pulang singgah sebentar di Ciater Hot Spring untuk merasai kesegaran air panas dengan merehatkan kaki anda setelah penat berjalan
  • Setelah kepenatan, nikmati masakan tengahari Sunda yang pasti meninggalkan seribu satu kenangan buat anda
  • Selepas itu, siri shopping bermula lagi di Jalan Setiabudi yang terkenal dengan rangkaian Factory Outlet yang termasyhor seperti Rumah Mode, Mode Plus, Donatello dan sebaginya
  • Sambung lagi siri membeli belah anda di sepanjang jalan Cihampelas (Ciwalk Street)
  • Sekitar jam 8.00 malam, makan malam di restoran Sunda lagi...

HARI KETIGA

  • Bersedia lagi untuk ke dunia membeli belah yang terkenal iaitu PASAR BARU...sekitar jam 9.00 pagi
  • Teruskan lagi shopping di sekitar jalan Riau di rangkaian Factory Outlet seperti Heritage, cascade, The Summit, For Men, The Stamp,The Secret dan banyak lagi sehingga tamat masa...jam 8.00 malam
  • Makan malam di restoran Sunda lagi seperti Paremba dan sebagainya
  • Aktiviti sebelah malam bergantung kepada anda untuk menikmati suasana malam di kota Bandung di sekitar Jalan Braga atau anda   boleh menikmati suasana pasar malam 24 jam....aturkan program malam anda bersama pemandu pelancong kami

HARI KE EMPAT

  • Selepas check out jam 8.00 pagi...masih ada tempat menarik untuk shopping di jalan Cibadayut untuk membeli barangan kulit yang asli dengan harga yang murah !
  • Sebelum ke Airport...sudah pasti anda ingin membeli buah tangan istimewa dari Bandung kan?...sila ke Kartika Sari atau Amanda.  Anda boleh mendapatkan ole-ole istimewa di sana untuk ahli keluarga dan sahabat handai anda
  • Jam 3 petang, bertolak ke Airport dan Jam 5 petang berlepas ke KLIA meningalkan seribu kenangan semasa di kota Bandung
  • ....insyaAllah semoga kenangan di kota Bandung dapat dijadikan memori indah...

Minta sebut harga sekarang

Zailir Othman
019-3059047
 
Link yang berkaitan:

Hotel:

Nota:

Perkhidmatan pengurusan lawatan ke Bandung (dan juga Medan, Jakarta) ini diuruskan secara khusus oleh anak syarikat kami iaitu Kembara Murni.  Kembara Murni mempunyai rangkaian perhubungan yang baik dengan rakan niaga kami di Indonesia dan di Malaysia.  Oleh itu kami boleh memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda.

Daftar sebagai ahli untuk mendapatkan tawaran-tawaran istimewa yang mungkin akan kami adakan dari masa ke semasa...DAFTAR SEBAGAI AHLI

DAPATKAN QUOTATION ANDA SEKARANG !

pakej percutian ke bandung 5h4m - 20 orang

boleh tak tlg emailkan sy pakej penuh ke bandung 5h4m untuk 25 org termasuk tiket flight dr kl ke bandung ke email sy syahrinadaud@gmail.com secepat mungkin.

terimi kasih

Group Package to Bandung

Assalamulaikum. Boleh dapatkan quotation ke Bandung 3d2m dan 4h3m pada pertengahan Mac 2013 utk 30 org (students) berseta air ticket. sila emel ke aida_ms@ptpl.edu.my. TQ

Bandung

Send quotation dan aktiviti..

Bertolak dari LCCT pada 27 March 2013 pada jam 11.30PM dan sampai Bandung dalam pukul 12:30am.

Balik pada 31 March 2013 pada jam 8:30am...

tolong send dalam email saya
email saya:hairi5171@yahoo.com

honeymoon

sy ingin tahu 4hari 3mlm pada januari 2013 untuk 2 org...berapa ye skali dengan tiket penerbangan?
Email saya:zsuraya@gmail.com

salam, nanti sya reply.tq

salam, nanti sya reply.tq

BOLEH BAGI QUOTATION UTK

BOLEH BAGI QUOTATION UTK PAKEJ 4H 3M HONEYMOON KE BANDUNG UTK THN 2013,NK ATURCARA NYE SEKALI DAN PAKEJ TERMASUK TRANS STUDIO,TIPPING,AIRPORT TAXS,TIKET PENERBANGAN,...BOLEH RPLY SECEPAT YG MGKN...ASAP..

Pakej ke Bandung cuti sekolah bulan Dis 2012 20-25 orang Dewasa

Pakej 4H/3M
Termasuk air ticket Kota Bharu ke LCCT pergi dan balik
Pakej penuh.
Tolong email kepada: sohdollah@yahoo.com
Terima Kasih

salam, saya dah

salam, saya dah emailkan...sila semak email. tk

Boleh saya bantu ?

Boleh saya bantu ?

Bantu untuk apa?

Bantu untuk apa?

Pakej ke Bandung cuti sekolah bulan Dis 2012 20-25 orang Dewasa

sya nak email segera all-in pakej termasuk
air tiket dari Kota Bharu ke LCCT ke Bandung pergi dan balik.
Terima kasih

salam, sila bagi alamat email

salam, sila bagi alamat email atau isi Borang minta quotation. tk

PAKEJ KE BANDUNG

salam, saya nak minta pakej ke bandung 4 hari 3 malam untuk 5 org dewasa dan 2 org kanak-kanak. klu boleh nk harga yg termasuk tiket penerbangan...terima kasih

salam, utk 4h/3m bagi 5

salam, utk 4h/3m bagi 5 dewasa & 2 kanak2 ialah RM650 seorang bagi dewsasa. kanak2 RM390 seorang.

utk tiket, kena tahu dulu bila tarikh nak pegi? atau sila isi info kat sini

 

t.ksih

minta emaikan ke

minta emaikan ke az_taurus@yahoo.com

Pakej ke Bandung

Boleh tak emailkan pada saya sebutharga ke bandung untuk 4H3M bulan disember 2012.Pakej termasuk tiket kapal terbang, hotel dan perjalanan di bandung, makan .
Saya nak pergi 4 Dewasa , 3 Kanak-kanak , 1 bayi (1 tahun)
emailkan pada saya noredawati_ramli@yahoo.com.my. TQ

salam, saya sudah emailkan

salam,

saya sudah emailkan quotation..tk

Quatation Ke Bandung 2013

Salam,

Sila berikan quatation ke Bandung utk 3 org adult, utk 5 day 4 night flight + hotel on 21 March 2012 until 25 March 2012.

bandung@5h/4m

salam,

utk 5h/4m bagi 3 orang - kos gorund rm850 seorang (tidak termasuk tiket penerbangan)

kos ground termasuk:

  • penginapan 4 malam
  • transport 5 hari
  • 4 sarapan/5 makan tengahari/4 makan malam
  • tiket kemasukan ke Tangkubang Parahu. hot spring dan ladang strawberry

utk mendapat quotation penuh sila ISI BORANG QUOTATION

bandung trip

Assalammualaikum,

Tuan,

Saya bersama rakan2 seramai 12 orang akan ke Bandung pada 27 Februari 2013 di mana kami akan tiba di Bandung (BDO) Airport pada jam 2230 (10:30 PM).

Saya ingin memohon daripada pihak tuan untuk menyediakan tentatif perjalanan serta harga untuk trip kami bermula pada 28 Februari 2013 pagi sehingga pada hari penerbangan balik kami iaitu flight dari Bandung (BDO) pada 3 March 2013 jam 1715 (5:15 PM)......

Saya berharap sangat untuk mendapat harga yang terbaik serta servis yang paling memuaskan daripada pihak tuan, Insyaallah.....

bandung trip

salam, berikut adalah qtn:

KOS: RM590 Seorang

Kos Termasuk:

  • Penginapan selama 3 malam di hotel Unik/hotel lain yang setaraf
  • Pengangkutan selama 4 hari
  • Pemandu+tip pemandu+petrol+toll+parking
  • Tiket kemasukan ke Tangkubang parahu, Ciater Hot Spring, Ladang Strawberry

Tentatif Jadual Lawatan:

 

Hari-1: (Makan Tengahari/Makan Malam)
>Sarapan di hotel dan selepas itu membeli belah bermula di Factory Outlet di sekitar Jln Dago.
>Selepas itu makan tengahari
>Pergi pula sekitar sekitar Ciwalk Streetmall
>Makan malam & aktiviti bebas
*
Hari-2: (Sarapan/Makan Tengahari/Makan Malam)
>7.00am-8.00am-sarapan di hotel
>Ke Tangkubang Parahu. Di dalam perjalanan pulang singgah ke Cieter Hot Spring, ladang strawberry
>Makan tengahari
>Selepas itu membeli belah di Jalan Setiabudhi dan Toko Tiga
>makan malam & aktiviti bebas
*
Hari-3: (Sarapan/Makan Tengahari/Makan Malam)
>7.00am-8.00am-sarapan di hotel
>Melawat tempat bersejarah di bumi Bandung seperti Masjid Agong, Gedung Sate, Bangunan-bangunan di sekitar 
>Membeli belah di Pasar Baru iaitu 'destinasi wajib shopping' jika ke Bandung
>Makan tengahari
>Ke Jalan Cibaduyut - pusat membeli-belah barangan kulit terbesar dan Jalan Riau. 
>Selepas itu ke Kartika Sari - membeli 'ole-ole' untuk dibawa pulang
>makan malam & aktiviti bebas
*
Hari-4: (Sarapan/Makan Tengahari)
>7.00am-8.00am-sarapan di hotel & terus check-out hotel
>Membeli belah di Bandung Mall, Paris Van Java dan lain-lain
>2 atau 3 jam sebelum berlepas pulang, mesti berada di lapangan terbang
============================================
Nota: tidak termasuk kos transport (airport-hotel) dan kos hotel pada hari ketibaan pada 27hb.

pakej ke bandung

planning pergi ke bandung on november or december 2012.. please email quotation for two person at dh.diah@gmail.com. tQ =)

salam, boleh bagi info

salam,

boleh bagi info berikut;

  • BILANGAN PESERTA (DEWASA/KANAK-KANAK/BAYI)

atau boleh isi borang quotation DI SINI

nia jahamil

tolong emailkan saya pakej 4h3m ke bandung dlm january @ february 2013...tq..

nia_jahamil@yahoo.com

quotation

salam,

saya dah email, ada perlu info tambahan -- sila semak email.

 

tk

pakej ke jakarta + bandung

sy nk quatation utk 2 org 6H/5M... termasuk hotel dan transport.

15-20 september 2012.email sy ASAP. tq... zurax.demons@gmail.com

salam Pn baizura, saya dah

salam Pn baizura,

saya dah emailkan quotation, sila semak email.

tk

jalan2 bandung

saya & isteri nk gi bandung bulan 4 2013...
berapa harga pakej utk 2 org 4H/3M ye jalan2 bandung.
tarikh pegi 6/4/13 kul 6:30 pg
blk 9/4/13 pukul 8:00 pg.
reply kt email saya zulha58@yahoo.com.
ASAP TQ

salam, saya sudah hantar

salam,

saya sudah hantar quotation...sila semak email.

tk

symsyam@yahoo.com

Boleh berikan saya harga untuk bandung dalam 12 orang / 20 orang.family trip

adakah jadual itu telah ditetapkan atau saya boleh buat pertukaran. Duit pembayaran adakah termasuk makan minum pagi & malam dan juga tambang ke tangkuban...

salam, untuk 4hari/3malam:

salam,

untuk 4hari/3malam: 12 orang dewasa kos 630 seorang

untuk 4hari/3malam: 20 orang dewasa kos 590 seorang

 

kos termasuk:

  • penginapan semalam 3 malam
  • pengankutan semala 4 malam
  • 3 kali sarapan, 4 kali makan tengahari dan 3 kali makan malam
  • tiket ke tangkuban parahu

tidak termasuk:

  • tiket penerbangan
  • airport tax semasa pulang
  • perbelanjaan peribadi

jika berminat boleh bagi info detail di sini: QUOATION

 

Ground Floor utk 5 org dewasa bulan 12.

Salam,
sy dah anta sebut harga kt emel, tp msh xde jawapan,
boleh sy tau berapa hrga utk 5 org dewasa utk ground floor bg bulan 12 ni,
boleh nyatakan sekali perkhidmatan yg disediakan utk bayaran tu, tq.

email belum reply

cuba tengok dalam spam - sb kadang2 email masuk dalam spam...kalau tk ada juga sila bagi alamat email, nanti saya semak

salam, dah hantar

salam,

dah hantar email?..boleh bagi nama atau alamat email..nanti saya semak..tq

oopss, lupa nk nyatakan,

oopss, lupa nk nyatakan, tempoh utk 4 hr1 3 mlm yer, tq.

ground floor pulak dah,

ground floor pulak dah, silap2,
ground cost ye, huhuhu

Salam.. Pada bulan dec 2012

Salam..
Pada bulan dec 2012 nie..saya nak ke bandung..so nak tanya harga semuanya bagi pakej 4H3M untuk 2org (dewasa)..termasuk tiket penerbangan pergi &balik..

salam, boleh bagi tarikh

salam,

boleh bagi tarikh lawatan yg tepat supaya saya boleh semak harga tiket

 

tq

saya nak pakej ALL-IN pny..tq

saya nak pakej ALL-IN pny..tq

ke bandung pada

ke bandung pada 23/12/2012..balik ke m'sia pada 27/12/2012..tlg nyatakan keseluruhan yer..tq

salam

salam:-) hai bln Dec.saya nk ke bndg4 hari3 mlm.pakej untuk 2org brapa

Saya nak ke bandung pada

Saya nak ke bandung pada bulan mac ini iaitu 11 dewasa dan 6 kanak-kanak.boleh saya tahu berapa harga pakej bagi 4h 3m.tiket penerbangan mas

bandung@4h3m - 11 dewasa & 6 kanak2

salam,

kos utk 4h/3m bagi 11 dewasa dan 6 kasnak-kanak

dewasa = RM620 seorang

kanak2 = RM310 sorang

 

nota: harga tidak termasuk kos tiket pesawat.

 

utk mendapatkan quotaion penuh (harga tiket, jadual perjalanan dsbnya) sila isi BORANG SEBUTHARGA

quotation ke bandung 14-17 mac 2012

saya akn ke bandung pada 14-17 mac 2012 seramai 7 dewasa dan 2 kanak2,boleh tak bagi sebutharga utk saya pergi shopping dan ke tangkuban perahu sahaja,hotel saya dah book dan tranfer pergi balik airport sudah ada,tq

shooping & Tangkubang Parahu

salam,

maksudnya mahu transport sahaja kan?

boleh tahu berapa hari nak pakai transport?

trip bandung 4h 3m

klu sy mau ke bandung berapa harga pakej utk 2 dewasa dan 2 kanak2...kanak2 berumur 3thn dan 2thn...tq

bandung-2dewasa dan 2 kanak-kanak

utk 4h/3m;

 

dewasa rm750 seorang

kanak-kanak rm375 seorang

 

tidak termasuk tiket penerbangan

t.ksih

Saya nak tanya ground pakej

Saya nak tanya ground pakej utk 2 dewasa 3 kanak-kanak utk 4 hari 3 mlm pada 15 - 18 mac 2012. Tq

qtn 4h/3m-bandung @ ground cost

ground cost:

dewasa rm 720 seorang

kanak2 rm 320 seorang

 

kos termasuk:

  • hotel
  • makan
  • transport
  • permandu
  • tips pemandu
  • tiket kemasukan ke Tangkubang Parahu

itinerary


HARI-01 : (Makan Tengahari/makan Malam)
>> (PAGI):  Setibanya di Airport Hussein Sastranegara…anda akan di sambut oleh wakil kami
>> Sarapan 
>> Check –in hotel & berehat seketika.                                                            
>> Acara membeli belah bermula….!!! Di rangkaian Factory Outlet di sekitar Jln Dago seperti  Grand, Episode,   
     Edward Forrer dan banyak lagi…berdekatan antara satu sama lain.
>> Makan Tengahari 
>> Peserta juga akan  dibawa di sekitar Ciwalk Streetmall  
>> Makan Malam & Acara Bebas 
*
HARI-02 : (Sarapan/Makan Tengahari/Makan Malam)
>> 7.00-8.00am: Breakfat di hotel
>> Destinasi kembara murni pertama bermula ke Tangkuban Parahu…nikmati pemandangan indah gunung berapi 
>> Peserta juga akan di bawa ke Ciater Hot Spring,,,,rasai kesegaran air panas gunung dengan suhu pelbagai
>> Di perjalanan pulang, peserta akan singgah di ladang teh & Strawberi sambil menikmati kehijauan semulajadi
>> Makan Tengahari 
>> 3.30 p.m – Continue Membeli belah di Toko Tiga & di rangkaian factory outlet sekitar jln Setiabudhi seperti Rumah 
     Mode, Mode plus, Natural, Donatello dan banyak lagi…
>> Makan Malam & Free & Essy….jangan lepaskan peluang menikmati pemandangan malam di kota Bandung
     Atau rasai urutan traditional layanan terus ke hotel untuk menghilangkan kepenatan kaki …  
*
HARI-03 : (Sarapan/Makan Tengahari/Makan Malam)
>> 7.00-8.00 am: Sarapan 
>> Melawati tempat bersejarah di bumi Bandung seperti Masjid Agong, Gedung Sate, Bangunan-bangunan di sekitar 
     Jln Asia-Afrika dan sebagainya. (sekadar mengabadikan kenangan dengan bergambar)
>> 9 a.m – Membeli-belah di PASAR BARU …ke destinasi “wajib Membeli belah“ jika ke Bandung…..jelajahi setiap inci gedung
     membeli-belah Pasar Baru seadanya….
>> Makan Tengahari 
>> Ke Jln Cibaduyut …pusat membeli-belah barangan kulit terbesar  “Genuine“ dengan pelbagai pilihan 
>> Membeli cenderahati dan buah tangan (ole-ole Bandung) di Kartika Sari..untuk di bawa pulang ke Malaysia 
>> Membeli belah di Factory Outlet di sekitar Jalan Riau seperti Heritage, Cascade, Summit, Renarity, China Emporium,       
     Terminal Tas, Galeri for Men, BABE, Base etc….. (semua berdekatan)
>> 8 p.m: Makan Malam & Acara Bebas
*
HARI-04 : (Sarapan/Makan Tengahari)
>> PAGI  Sarapan & Check – out Hotel
>> Membeli belah di Bandung Mall, Paris Van Java,dll..
>> Makan Tengahari 
>> 2  jam sebelum berlepas pulang perlu berada di airport
*

QTN TOUR DI BANDUNG UTK 02 ORG

SALAM,

SY AKAN PERGI KE BANDUNG PD 22/01/2012 HINGGA 25/01/2012(4H3M)

FLIGHT DAH OK
HOTEL PUN DAH BBOKING DI HOTEL CARRADIN BUSINESS & ENTERTAINMENT HOTEL CUMA TRIP TOUR JE MASIH CARI.BOLEH BANTU SY.